Křen houskový

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 0.25 l Hovězí vývar základní
  • 1 polévková lžíce Křen
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 347 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 897 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 214.5 mg
  • Vláknina 728 mg
  • Vitamín A 728 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Žemle oloupeme, nakrájíme, vložíme do misky, zalijeme horkým vývarem a necháme asi 1/4 hodiny stát.

  • 2

    Potom je trochu vymačkáme, prolisujeme, přidáme nastrouhaný křen, citrónovou šťávu, sůl, cukr a důkladně promícháme.

  • 3

    Podáváme k vařenému hovězímu masu.

Komentáře k receptu