Segedínské vepřové kotlety
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 314 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 113.6 mg
 - Draslík 726.3 mg
 - Vláknina 5850 mg
 - Vitamín A 5850 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.9 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle zprudka opečeme omyté kotlety a přendáme je na nahřátou mísu.
 - 
                                2
Na témže tuku osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, okořeníme paprikou a vložíme kotlety. Dusíme je mírně podlité do poloměkka. Potom ke kotletám přidáme česnek, kysané zelí a kmín. Dodusíme a nakonec vše zalijeme kysanou smetanou.