Divočák na česneku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 32 g
 - Sodík 348 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 22.8 mg
 - Draslík 118.1 mg
 - Vláknina 3711.7 mg
 - Vitamín A 3711.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.3 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso umyjeme a prošpikujeme na špalíčky nakrájenou slaninou a na plátky nakrájeným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej, maso osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme.
 - 
                                2
Vše z pánve přeložíme na pekáč, přilijeme citrónovou šťávu, zalijeme vodou, vložíme do trouby a pečeme 90 minut. Před ukončením pečení maso potřeme máslem, zalijeme smetanou a dopečeme do měkka.
 - 
                                3
Upečené maso naporcujeme na úhledné plátky.