Krůtí maso s petrželkou a citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 378 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 115.5 mg
 - Draslík 484 mg
 - Vláknina 2684.3 mg
 - Vitamín A 2684.3 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky krůtího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Petrželovou nať nasekáme najemno.
 - 
                                2
Maso na másle s olejem osmažíme po obou stranách dozlatova. Poté maso přeložíme na mísu a držíme na teple. Do výpeku vlijeme vývar, citronovou šťávu a petrželovou nať. Provaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
 - 
                                3
Maso podáváme s omáčkou a plátky citronu.