Špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1031 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 1026 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 210 mg
 - Draslík 387 mg
 - Vláknina 3853.3 mg
 - Vitamín A 3853.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 42.5 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5060.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, papriky zbavíme semen a nakrájíme na kostky. Jehly potřeme olejem.
 - 
                                2
Do mísy dáme nakrájené maso, zasypeme kořením, osolíme, promícháme a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.
 - 
                                3
Marinované maso napichujeme na jehly střídavě s cibulí, slaninou, paprikou, končíme masem. Vše potřeme olejem a grilujeme.