Ražniči z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 49 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 88.5 mg
 - Draslík 73 mg
 - Vláknina 1700 mg
 - Vitamín A 1700 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2530.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
 - 
                                2
Na jehly napichujeme střídavě maso a cibuli, naloupanou po vrstvách na plátky.
 - 
                                3
Ražniči pečeme na rožni po každé straně asi 3-4 minuty.