Kuře po lovecku
Suroviny
- 1 kostka Bujón zeleninový
 - 600 g Kuřecí prsa
 - 200 g Žampiony čerstvé
 - 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 300 ml Voda pitná
 - 0.25 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
 - 1 špetka Sůl
 - 15 dkg Anglická slanina
 - 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 373 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 695 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 121.5 mg
 - Draslík 989.7 mg
 - Vláknina 3115.5 mg
 - Vitamín A 3115.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V pánvi uškvaříme slaninu nakrájenou na větší kousky. Když začne hnědnout, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na větší kousky, mírně osolíme a asi 4 minuty smažíme. Potom přidáme houby. Necháme několik minut smažit,zaprášíme moukou a vše necháme ještě chvilku smažit.
 - 
                                2
Přilijeme rajčata i s nálevem, přilijeme trochu vody, rozdrobíme kostku vývaru,promícháme a asi deset minut povaříme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme několik kapek worcesteru a najemno nasekanou petrželku.