Omeleta Rossini
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 28 g
- Sodík 494 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 768.2 mg
- Draslík 452.8 mg
- Vláknina 1939.7 mg
- Vitamín A 1939.7 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vezmeme 3 plátky husích jater, obalíme je v mouce a usmažíme po obou stranách v části rozehřátého másla. Osolíme až po usmažení.
-
2
Lanýže očistíme, nakrájíme na proužky a nasypeme do misky. Na lanýže rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a rozšleháme.
-
3
Na pánvi rozpustíme zbylé máslo, vejce s lanýži vlijeme na máslo a usmažíme omeletu. Přendáme na talíř a na povrch položíme řízečky z husích jater.