Kachna pečená na černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1265 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 118 g
 - Sodík 130 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 58.2 mg
 - Vláknina 575 mg
 - Vitamín A 575 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou kachnu naporcujeme.
 - 
                                2
Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem.
 - 
                                3
Směsí potřeme kachnu, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem.
 - 
                                4
Pečeme ve vyhřáté troubě a občas podléváme.