Babiččina paštika
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 42 g
- Sodík 193 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 461.9 mg
- Draslík 404.2 mg
- Vláknina 3826.3 mg
- Vitamín A 3826.3 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.6 mg
- Vitamín E 4.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Opláchnutá játra nakrájíme na kousky. Spolu s česnekem rozmixujeme na hladkou kaši. Přilijeme brandy, rozpuštěné máslo, pepř, sůl a polovinu připravených bylinek. Přidáme oloupané nasekané mandle a vše rozmixujeme. 
- 
                                2Směs nalijeme do zapékacích misek, které jsme vymazali sádlem a vložíme do pekáče s horkou vodou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. 
- 
                                3Po upečení necháme vychladnout a přelijeme sádlem. 
- 
                                4Necháme odležet v lednici do druhého dne. 
- 
                                5Paštiku ozdobíme zbylými bylinkami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        