Kuřecí prsa s glazurou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Kuřecí prsa
  • 60 g Cibulka jarní
  • 75 ml Omáčky
  • 75 ml Víno rýžové čínské
  • 1 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 133 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 462.6 mg
  • Vláknina 780 mg
  • Vitamín A 780 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na glazuru svaříme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Vše provaříme několik minut.

  • 2

    Ve woku rozpálíme olej a v něm lehce osmažíme kuřecí maso, pak přidáme glazuru. Pokračujeme ve smažení dokud se glazura téměř nevypaří. Kuřecí nudličky by měly být v glazuře obalené. Pravidelně prohazujeme. Pokrm podáváme ozdobený jarní cibulkou.

Komentáře k receptu