Kuře na karí s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 617 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 387 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 193.6 mg
 - Draslík 746.1 mg
 - Vláknina 7008.3 mg
 - Vitamín A 7008.3 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.7 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuře naporcujeme, osolíme a po všech stranách okořeníme karí. Maso vložíme na rozehřátý olej, pod pokličkou dusíme. Po chvíli přilijeme trochu vody a dusíme dále. Když je maso téměř měkké, dopékáme bez pokličky.
 - 
                                2
Očištěné fazolky vsypeme do vařící osolené vody, vaříme je 10 minut a scedíme. Fazolky dáme na rozehřáté máslo, přidáme prolisovaný česnek, pepř, trochu vývaru z fazolek, dusíme ještě 10 minut do měkka.
 - 
                                3
Při podávání obložíme porce kuřete fazolkami. Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží.