Kuře a sušené ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3924 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 268 g
 - Sodík 1333 mg
 - Bílkoviny 319 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 1275 mg
 - Draslík 3612.5 mg
 - Vláknina 11845.5 mg
 - Vitamín A 11845.5 mg
 - Vitamín B6 6.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.4 mg
 - Vitamín E 5.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sušená jablka, hrušky a švestky vložíme do mísy, zalijeme horkou vodou a necháme 30 minut bobtnat.
 - 
                                2
Překrojíme kuřata na dvě poloviny. V misce smícháme ovoce, mleté nové koření, vlašské ořechy, směs rozdělíme na dva čtverce alobalu.
 - 
                                3
Kuřata potřeme olejem z vlašských ořechů, osolíme, opepříme, na každé kuře dáme směs z ovoce, ořechů a nového koření.
 - 
                                4
Alobal přehneme přes kuřata a pečeme je v předehřáté troubě 30 minut, dokud nepoteče při píchnutí růžová šťáva.
 - 
                                5
Kuřata servírujeme teplá.