Křidélka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 731 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 47 g
- Sodík 963 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 150.5 mg
- Draslík 614.1 mg
- Vláknina 5268.5 mg
- Vitamín A 5268.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Křidélka omyjeme, osolíme a obalíme ve strouhance. 
- 
                                2Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme křidélka a usmažíme z obou stran. Podlijeme vývarem, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a na kolečka pokrájenou karotku, posekanou petrželku a tymián. Dusíme ještě 15 minut. 
- 
                                3Podáváme s bramborovou kaší a přeléváme vlastní vypečenou šťávou se zeleninou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        