Jemná drůbeží nádivka se smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2007 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 144 g
- Sodík 596 mg
- Bílkoviny 144 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 1410.4 mg
- Draslík 1034.2 mg
- Vláknina 159 mg
- Vitamín A 159 mg
- Vitamín B6 2.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slepičí maso rozemeleme ve strojku, osolíme a opepříme. Přidáme žloutky a dobře je do masa zapracujeme. Dáme na hodinu do ledničky vychladit.
-
2
Do vychladlé nádivky zapracujeme smetanu a opět dáme do ledničky.
-
3
Používáme jako nádivku nebo knedlíčky do drůbežích polévek.