Brambory zapečené s mletým masem a lečem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 20 g
- Sodík 154 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 94.5 mg
- Draslík 684.1 mg
- Vláknina 6768.5 mg
- Vitamín A 6768.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. 
- 
                                2Na pánvi osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, sůl a sladkou paprikou. Dusíme asi 20 minut. Potom přidáme lečo a vaříme ještě asi 5 minut. 
- 
                                3Ve velké míse smícháme směs s bramborami a dáme do vymazaného vyššího pekáčku zapéci do trouby. Zapékáme asi 15 minut. 
- 
                                4Vejce rozšleháme v mléce, přidáme nastrouhaný sýr a zalijeme pekáček. Zapékáme dalších 15-20 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        