Telecí játra po pražsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 35 g
- Sodík 174 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 508 mg
- Draslík 463 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Odblaněná a omytá telecí játra nakrájíme na tenké plátky, naklepeme je, opepříme a jen nepatrně osolíme. 
- 
                                2Připravená játra poklademe kolečky salámu, stočíme v závitky, položíme do vymaštěného alobalu a dobře uzavřeme. Pečeme v mírně vyhřáté troubě. 
- 
                                3Pokrm podáváme v alobalu. 
- 
                                4Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        