Mleté maso s hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hrášek
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 500 g Maso mleté - mix
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 2 ks Cibule
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 492 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 407.7 mg
  • Vláknina 14938 mg
  • Vitamín A 14938 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme mleté maso, oloupaný, rozmačkaný česnek a kari koření. Vše mírně osmahneme, zalijeme trochou vody, přidáme hrášek a dusíme do měkka.

  • 2

    Když se voda vysmahne, vložíme do pokrmu nasekanou pažitku (nebo petržel).

Komentáře k receptu