Hovězí polévka s mletým masem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 154 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 7 g
- Sodík 772 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 47.4 mg
- Draslík 26.8 mg
- Vláknina 6371.5 mg
- Vitamín A 6371.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté hovězí maso zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, pepř a nové koření. Vaříme v tlakovém hrnci asi 1 hodinu. 
- 
                                2Vývar slijeme do jiného hrnce, přidáme mraženou zeleninu a chvíli povaříme. 
- 
                                3Než se zelenina uvaří, tak uvařené maso pomeleme na masovém mlýnku. 
- 
                                4Dochutíme bujónem a po jeho rozpuštění polévku odstavíme. Jednotlivé porce polévky na talíři doplníme mletým masem a nakrájenou zelenou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        