Svíčková s karotkou a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 513 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 341 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 50 g
 - Cholesterol 63.4 mg
 - Draslík 1114.8 mg
 - Vláknina 17679.5 mg
 - Vitamín A 17679.5 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso prošpikujeme slaninou a opečeme vcelku na rozpáleném oleji ze všech stran.
 - 
                                2
Karotku nakrájíme na kolečka a cibuli na tenké plátky.
 - 
                                3
Maso vyndáme z pánve, přidáme máslo a přisypeme zeleninu, osolíme a opeříme. Mícháme a smažíme asi 4 minuty. Teprve nyní maso nakrájíme na plátky, upravíme na talíře a obložíme zeleninou z pánve.
 - 
                                4
Jako příloha jsou vhodné pečené brambory.