Biftek na pepři se salsou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 861 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 72.5 mg
 - Draslík 698.1 mg
 - Vláknina 10976.6 mg
 - Vitamín A 10976.6 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rajčata rozmixujeme a smícháme s lžící oleje, cibulí nasekanou nadrobno, nastrouhaným křenem, pepřem a petrželkou. Dobře promícháme, zakryjeme fólií a necháme hodinu uležet.
 - 
                                2
Rozehřejeme gril nebo pánev, čerstvý pepř různých barev rozdrtíme v hmoždíři.
 - 
                                3
Každý biftek potřeme zbylým olejem a obalíme v pepřové drti. Pečeme 4-5 minut z každé strany podle naší chuti, osolíme.
 - 
                                4
Podáváme s uleželou salsou.