Hovězí carpaccio s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 331 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1074 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 52.2 mg
 - Draslík 403.1 mg
 - Vláknina 452.5 mg
 - Vitamín A 452.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí maso nakrájíme na opravdu velmi tenké plátky. Maso použijeme buď ze svíčkové nebo ze zadní kýty mladých býčků, plátky úhledně vyskládáme na servírovací talíř, osolíme, pokapeme olejem a posypeme strouhaným Parmezánem. V pánvi na sucho opražíme plátky mandlí, ještě teplé nasypeme na maso.
 - 
                                2
Nakonec pokrm opepříme čerstvě umletým pepřem z mlýnku a podáváme s natrhanými listy rukoly.