Telecí na celeru a rajčatech
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 12 g
- Sodík 563 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 98 mg
- Draslík 836.8 mg
- Vláknina 4820 mg
- Vitamín A 4820 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, celer, podlijeme vývarem a dusíme. 
- 
                                2K poloměkkému masu přidáme omytá, na dílky nakrájená rajčata a dodusíme. 
- 
                                3Hotovou šťávu prolisujeme, přisladíme a okyselíme citronovou šťávou. Krátce povaříme. (Pro zjemnění můžeme přidat smetanu). 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        