Hovězí karbanátky na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 165 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 74.3 mg
 - Draslík 94.3 mg
 - Vláknina 1949.8 mg
 - Vitamín A 1949.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.3 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.
 - 
                                2
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.
 - 
                                3
Podáváme s různými přílohami a saláty.