Kotlík ze tří druhů masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 220 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 120 g Cibule
  • 200 g Kedlubna
  • 130 g Mrkev kořen
  • 500 g Vepřová krkovička
  • 500 g Jehněčí plec
  • 1 g Hřebíček
  • 3 ks Párky Frankfurtské
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Kapusta hlávková
  • 1 kg Hovězí žebra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1041 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 127 g
  • Sodík 252 mg
  • Bílkoviny 63 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 260.8 mg
  • Draslík 1502.7 mg
  • Vláknina 10018 mg
  • Vitamín A 10018 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 208.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu.

  • 2

    Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu.

  • 3

    Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut.

  • 4

    Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené.

Komentáře k receptu