Kotlík ze tří druhů masa
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1041 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 127 g
- Sodík 252 mg
- Bílkoviny 63 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 260.8 mg
- Draslík 1502.7 mg
- Vláknina 10018 mg
- Vitamín A 10018 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 208.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso vložíme do hrnce, osolíme a zalijeme vodou a uvedeme k varu. 
- 
                                2Vaříme 90 minut. Přidáme cibuli, hřebíček, mrkev a kedlubnu. 
- 
                                3Kapustu rozkrojíme na čtvrtiny, spaříme horkou vodou, odkrojíme dřevnaté části. Párky a listy kapusty přidáme do vývaru a vaříme dalších 90 minut. 
- 
                                4Uvařenou zeleninu a maso servírujeme scezené. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        