Roláda ze skopového masa s hořčicí
Suroviny
- 30 g Máslo čerstvé
 - 100 g Smetana 12% (konzumní)
 - 600 g Skopové maso přední
 - 150 ml Víno červené
 - 2 ks Cibule
 - 1 ks Mrkev kořen
 - 1 ks Petržel kořen
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 polévková lžíce Hořčice
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 - 2 polévková lžíce Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 624 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 229 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 140.8 mg
 - Draslík 795 mg
 - Vláknina 6896.3 mg
 - Vitamín A 6896.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 40.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme. Hořčicí potřeme plátky masa, osolíme je a opepříme.
 - 
                                2
Na malé kousky nakrájíme cibuli, mrkev a petržel, petrželovou nať posekáme. Smícháme vše s olejem a maso směsí potřeme.
 - 
                                3
Srolujeme plátky a zpevníme nití.
 - 
                                4
Na rozpáleném másle je osmahneme, poté podlijeme vínem a vodou, dusíme hodinu.
 - 
                                5
Maso vyjmeme, omáčku procedíme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.