Rizoto ze skopového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 709 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 47 g
 - Sodík 97778 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 45 g
 - Cholesterol 20.5 mg
 - Draslík 741 mg
 - Vláknina 24301.3 mg
 - Vitamín A 24301.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené maso nakrájíme na drobné kousky, naklepeme a osolíme.
 - 
                                2
Rozehřejeme polovinu másla, osmahneme a podusíme na něm nakrájenou kořenovou zeleninu spolu s nakrájenou cibulí. Na tento základ přidáme připravené maso, opečeme po obou stranách, podlijeme a dusíme do měkka.
 - 
                                3
Přebranou rýži otřeme, opražíme dozlatova na druhé části másla, zalijeme do roviny vývarem a dusíme do měkka.
 - 
                                4
Jakmile je maso i rýže měkké, smícháme vše v míse.
 - 
                                5
Naběračkou tvarujeme rizoto do úhledných kopečků, které posypeme strouhaným sýrem a podáváme k němu bílou bešamelovou omáčku.