Králík s hořčicí pečený na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 776 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 46 g
 - Sodík 611 mg
 - Bílkoviny 77 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 271.7 mg
 - Draslík 748 mg
 - Vláknina 22.1 mg
 - Vitamín A 22.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Porce vložíme do rozpuštěného másla a osmažíme. Poté maso zalijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Na závěr vmícháme smetanu a necháme prohřát.
 - 
                                2
Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.