Králík na tymiánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 1044 mg
 - Bílkoviny 63 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 172 mg
 - Draslík 752 mg
 - Vláknina 3236.5 mg
 - Vitamín A 3236.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka očistíme, omyjeme a rozsekáme na porce. Ty následně osolíme, opepříme a na oleji osmažíme.
 - 
                                2
Poté maso vyndáme a uchováme v teple. Na výpeku zpěníme cibuli pokrájenou cibuli, drcený česnek, zaprášíme moukou, osmahneme. Vrátíme maso, přidáme protlak, tymián, vlijeme vývar a v rozehřáté troubě upečeme do měkka, podle potřeby podléváme.