Králík na rozmarýnu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 540 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 28 g
 - Sodík 1322 mg
 - Bílkoviny 66 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 178.3 mg
 - Draslík 1152.6 mg
 - Vláknina 1665 mg
 - Vitamín A 1665 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hmoždíři podrtíme česnek se solí, nasekaným rozmarýnem a trochou oleje. Králíka očistíme, omyjeme, osušíme a potřeme připravenou marinádou. Zabalíme ho do mikroténového sáčku a necháme až do druhého dne v lednici marinovat. Následující den králíka osmažíme na oleji, zalijeme vývarem a podusíme do měkka. Nakonec vložíme do rozehřáté trouby a dopečeme bez poklice.