Pečené králičí medailonky, zeleninová rýže
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
 - Sacharidy 59 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 1134 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 57 g
 - Cholesterol 2.7 mg
 - Draslík 725.3 mg
 - Vláknina 18333 mg
 - Vitamín A 18333 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.5 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytý, nakrájený králičí hřbet dusíme v kastrolu na oleji spolu s nakrájenou mrkví, celerem, hlávkovým zelím a cibulí. Během dušení maso podléváme vývarem. Podle chuti osolíme a opepříme a ve vyhřáté troubě dopečeme doměkka.
 - 
                                2
Nakrájený pórek krátce podusíme. Divokou (neloupanou) rýži podusíme doměkka a promícháme s pórkem.
 - 
                                3
Na talíř upravíme králičí hřbet se zeleninou a pórkovou rýží.