Králík jako bažant
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 272 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 8.5 mg
 - Draslík 65.2 mg
 - Vláknina 958 mg
 - Vitamín A 958 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králičí maso (hřbet nebo zadek) omyjeme, osolíme a prošpikujeme na hranolky nakrájenou slaninou.
 - 
                                2
V kastrolu na sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme připravené maso a opečeme ze všech stran. Zalijeme horkou vodou, přidáme nové koření a pod pokličkou dusíme doměkka.