Vepřové nudličky s feferonkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.01 g Sádlo škvařené
  • 300 g Vepřová kýta
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Feferony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 177 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 147 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 50.3 mg
  • Draslík 328.5 mg
  • Vláknina 1204.8 mg
  • Vitamín A 1204.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Oloupanou, na proužky nakrájenou cibuli orestujeme na sádle, přidáme maso, nasekané feferonky a ještě chvíli podusíme.

  • 2

    Nakonec pokrm ochutíme worcesterem a podáváme.

  • 3

    Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.

Komentáře k receptu