Vrabci na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1119 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 109 g
 - Sodík 164 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 144 mg
 - Draslík 442.2 mg
 - Vláknina 1243.8 mg
 - Vitamín A 1243.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.
 - 
                                2
V míse smícháme bůček s česnekem, solí, kmínem, zalijeme pivem, promícháme a pod fólií necháme v chladničce zhruba dvě hodiny.
 - 
                                3
V pekáči na tuku zpěníme cibuli, přidáme bůček bez marinády a orestujeme. Poté vlijeme marinádu a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a marináda vypečená.