Vrabci na pivu s rajským protlakem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 3 ks Cibule
  • 10 stroužek Česnek
  • 1 kg Vepřový bok
  • 4 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1126 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 106 g
  • Sodík 146 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 144 mg
  • Draslík 498.3 mg
  • Vláknina 2486.5 mg
  • Vitamín A 2486.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.

  • 2

    V pekáči promícháme maso s cibulí, česnekem, rajským protlakem, solí a pepřem. Vlijeme pivo a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké a pivo vypečené.

Komentáře k receptu