Expresní utopenci Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 910 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 89 g
 - Sodík 14 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 315.2 mg
 - Vláknina 3820 mg
 - Vitamín A 3820 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.4 mg
 - Vitamín E 2.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Špekáčky nebo párky nakrájíme na kolečka a větší cibuli na půlkolečka.
 - 
                                2
V malém hrnci smícháme vodu, ocet, olej, hořčici, kečup, worchestrovou omáčku a chilli omáčku a přivedeme k varu. Jakmile se nálev začne vařit, hrnec odstavíme z plotny.
 - 
                                3
Do zavařovací sklenice vložíme polovinu nakrájených párků a cibule a zalijeme polovinou nálevu. Do sklenice doplníme zbytek párků a hořčice a přelijeme druhou polovinou nálevu.
 - 
                                4
Sklenici pevně uzavřeme a dáme do chladničky odležet. Pokrm je možné konzumovat ihned po vychladnutí.