Vepřové kotlety - přírodní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 113 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 71.7 mg
 - Draslík 344 mg
 - Vláknina 71.3 mg
 - Vitamín A 71.3 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kotlety očistíme, naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji je opečeme z obou stran, z každé asi 4 minuty. Přendáme na vyhřátou mísu.
 - 
                                3
Výpek podlijeme vodou nebo vývarem, povaříme a nalijeme na kotlety.
 - 
                                4
Podáváme s brambory, rýží a zeleninovým salátem.