Jihočeský vepřový biftek
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 284 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 7 g
- Sodík 593 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 73.5 mg
- Draslík 854.8 mg
- Vláknina 6434 mg
- Vitamín A 6434 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nakrájené bifteky odblaníme, dlaní naklepeme. Polijeme olejem a necháme v lednici odpočinout nejméně 180 minut. 
- 
                                2Následně bifteky osolíme, opepříme, posypeme moukou. V teflonové pánvi rozpálíme olej, vložíme bifteky a opékáme je po obou stranách 5 minut. 
- 
                                3Teplé bifteky rozdělíme na jednotlivé talíře. Na každý talíř přidáme půlku citrónu na dochucení. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        