Vepřové plátky
Suroviny
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 1 kávová lžička Cukr krupice
- 5 ks Vepřové maso libové
- 2 ks Cibule
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 5 stroužek Česnek
- 1 hrnek Olej stolní
- 2 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- 2 polévková lžíce Omáčka sójová
- 6 polévková lžíce Kečup
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1014 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 98 g
- Sodík 28 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 115.8 mg
- Draslík 104.7 mg
- Vláknina 1751.4 mg
- Vitamín A 1751.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2530.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Naklepeme plátky, nařízneme okraje a potřeme utřeným česnekem se solí. 
- 
                                2Do pekáče nalijeme olej, rozložíme plátky masa. Poklademe je nakrájenou cibulí a zalijeme zálivkou. 
- 
                                3Upečeme doměkka a během pečení maso podléváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        