Přírodní srnčí pečeně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 692 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 730 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 56 mg
 - Draslík 337.1 mg
 - Vláknina 44.2 mg
 - Vitamín A 44.2 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso odblaníme, omyjeme, prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky, mírně osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Morek rozpustíme, přidáme máslo (nebo sádlo) a spolu s masem vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení podléváme vývarem nebo poléváme vypečenou šťávou.
 - 
                                3
Upečené maso vykostíme, nakrájíme na porce a polijeme šťávou.