Telecí ledviny grilované
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 849 kcal
 - Sacharidy 32 g
 - Tuky 61 g
 - Sodík 1294 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 629 mg
 - Draslík 623.8 mg
 - Vláknina 266.5 mg
 - Vitamín A 266.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 20.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí ledviny rozčtvrtíme, vepřovou slaninu nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Připravíme si 4 jehly, na které napichujeme vždy kus ledviny a kostku vepřové slaniny.
 - 
                                3
V misce do rozpuštěného másla vmícháme sůl, pepř a mletou papriku, promícháme, aby se koření rozpustilo.
 - 
                                4
Jehly dáme nad oheň, grilujeme, občas jehly otáčíme a potíráme ochuceným máslem.
 - 
                                5
Grilujeme přibližně 30 minut a podáváme s chlebem.