Trhané kuřecí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 572 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 36 g
 - Sodík 656 mg
 - Bílkoviny 55 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 249 mg
 - Draslík 708.6 mg
 - Vláknina 1332.5 mg
 - Vitamín A 1332.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.7 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí stehna zbavíme kůže a kostí – vyřízneme je ale tak, abychom získali z každého stehna jeden kus masa vcelku. Osolíme a opepříme je z obou stran.
 - 
                                2
Do hrnce dáme olivový olej a salsu a stehna a na velmi mírném plameni vaříme 5-6 hodin.
 - 
                                3
Poté kuře odstavíme a až bude trošku vystydlé, roztrháme ho dvěma vidličkami podle toho, jak jdou vlákna masa.