Moderní gnocchi "po staročesku" podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 604 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 20 mg
 - Draslík 334.5 mg
 - Vláknina 5803.8 mg
 - Vitamín A 5803.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli i slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi společně asi 5 minut orestujeme.
 - 
                                2
Přidáme propláchnuté zelí, osolíme, ochutíme kmínem a cukrem a podlijeme vodou. Necháme podusit asi 15 minut než zelí změkne.
 - 
                                3
Gnocchi připravíme podle návodu uvedeném přímo na výrobku a slijeme. Nakonec uvařené gnocchi promícháme se směsí zelí a slaniny.