Vepřové kotlety Gourmet (labužnické)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 567 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 163 mg
 - Bílkoviny 60 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 234.7 mg
 - Draslík 545.5 mg
 - Vláknina 269.4 mg
 - Vitamín A 269.4 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Naklepané kotlety osolíme a opepříme, posypeme mletou paprikou a drceným rozmarýnem. Na rozpuštěném tuku je opékáme po každé straně asi 10 minut.
 - 
                                2
Opečené kotlety naskládáme do zapékací misky, která byla předem vymazaná. Nastrouhaný sýr, na kostičky nastrouhanou šunku, vejce, sůl a pepř dobře promícháme a touto směsí potřeme kotlety.
 - 
                                3
Pečeme v elektrické troubě na 220 stupňů Celsia.