Vepřový guláš z bůčku s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1093 kcal
 - Sacharidy 67 g
 - Tuky 72 g
 - Sodík 281 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 384.6 mg
 - Draslík 566.4 mg
 - Vláknina 10394.4 mg
 - Vitamín A 10394.4 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 31.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na kostky, játra na nudličky a oddělíme od sebe. Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.
 - 
                                2
V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme bůček, orestujeme, jakmile maso pustí šťávu, osolíme, opepříme a necháme vysmahnout. Do hrnce vsypeme nudličky jater, orestujeme, zasypeme moukou, podlijeme vodou a přimícháme protlak, česnek, kmín a dusíme hodinu.
 - 
                                3
Podáváme s rohlíky a porce ozdobíme kroužky syrové cibule.