Kančí žlázy na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 378 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 1484 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 261.5 mg
 - Vláknina 4735 mg
 - Vitamín A 4735 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 5.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kančí žlázy velmi důkladně odblaníme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky žláz, zprudka osmahneme z obou stran, zmírníme oheň, podlijeme kořeněným vínem a dusíme, dokud se víno zcela neodpaří.
 - 
                                3
Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, plátky rajčat a podáváme s chlebem.