Srnčí hřbet po uhersku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 257 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 60 g
 - Sodík 56 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 72 mg
 - Draslík 378.4 mg
 - Vláknina 1884 mg
 - Vitamín A 1884 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do kastrolu vložíme máslo, plátky cibule a mrkve, odblaněný srnčí hřbet, osolíme a opečeme. Podlijeme vývarem a vínem a dusíme.
 - 
                                2
Téměř měkké maso vyjmeme, nakrájíme na porce, ale nedokrojíme - mezi jednotlivé plátky vložíme nakrájenou šunku a sardelovou pastu s máslem. Ještě krátce dopečeme.