Zvěřinový salát s ovocem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 18 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 25 mg
- Draslík 184.5 mg
- Vláknina 8123.1 mg
- Vitamín A 8123.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.5 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do vroucí vody vložíme kančí kýtu a uvaříme doměkka. Maso necháme vychladnout a nakrájíme na nudličky. 
- 
                                2Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na nudličky. Pomeranč rozebereme na dílky a pokrájíme, šunku nakrájíme na nudličky, červenou řepu necháme okapat a překrájíme ji. 
- 
                                3V míse smícháme maso, ovoce, šunku, řepu, majonézu a ochutíme solí a pepřem. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme v chladničce uležet. 
- 
                                4Podáváme na listech salátu a zdobíme olivami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        