Srnčí medailónky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 725 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 50 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 93.1 mg
- Vláknina 1113 mg
- Vitamín A 1113 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso umyjeme, nakrájíme na medailónky, které osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme a v pánvi na rozpáleném oleji opečeme z obou stran. 
- 
                                2Opečené vyndáme z pánve a do zbylého omastku přidáme máslo, vsypeme nastrouhanou chlebovou kůru, přidáme na kolečka nakrájený česnek, zalijeme vínem a ještě necháme na plotně, aby se vypařilo víno. Nakonec dochutíme citrónovou a mandarinkovou šťávou. 
- 
                                3Medailónky upravíme na talíře a polijeme výpečkem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        