Srnčí karbanátky zapečené
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 756 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 29 g
- Sodík 840 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 573.5 mg
- Draslík 518.6 mg
- Vláknina 5008 mg
- Vitamín A 5008 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Srnčí maso umeleme na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, mouku a vypracujeme těsto. Očištěnou kořenovou zeleninu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme na jemno. 
- 
                                2Plech pomažeme sádlem, z těsta vytvarujeme menší placičky, vyskládáme na plech a vložíme do vyhřáté trouby. Po dvaceti minutách placky obrátíme a pečeme dalších dvacet minut. Nyní karbanátky posypeme zeleninou, cibulí, zasypeme sýrem a dopečeme. 
- 
                                3Hotové karbanátky rozdělíme na talíře a podáváme s čerstvým chlebem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        